Klubová výstava Knížecí rybník 2014

19.05.2014 15:29

na hovi víkend jsme vyrazili už v pátek za velmi větrného počasí. Tentokrát jsme jeli celá čtyřčlená rodina jen s Alfem. Grejsina tentokrát zůstala doma.  Antonín se navíc rozhodl, že v noci se nemusí jen spát.  Tak jsem ráno vstávala jen po několika málo hodinách spánku a čekal nás s Alfem velmi dlouhý den. Počasí nám moc nepřálo a sobotní ráno bylo navíc celkem chladné. Paní posuzovatelka Heidi Oppliger (CH) byla velmi pečlivá a navíc v třídě mladých psů nás bylo přihlášeno celkem 21.  Alf se předváděl snaživě jako obvykle (jen  panička mu to kazila ) ) a nenechal si ujít muchlování s paní rozhodčí. Líbili jsme se a dostali hodnocení Výborný. Navíc když ukázala na nás při výběru nejlepší čtyřky nevěřila jsem vlastním očím. V kruhu jsme se potkali s bráchou Axelem, ten se bohužel zdál paní krátkej a odešel s VD. Ale předvedl naprosto nádherný pohyb!

Odpoledne se rozpršelo a lilo až do noci. Odpoledne se už na Alfíkovi projevila únava a navíc  předvádění v hustém dešti budeme muset ještě dotrénovat. Z konečného verdiktu Výborná 3 jsme nadšení. Navíc když Alf má teprve 11 měsíců a dokázal se mezi staršími psy neztratit.

Příjemné bylo setkání s tatínkem Berym a jeho paničkou Klárou. Ten odcházel z výstavního kruhu s ohodnocením Výborná. O nedělním svodu mladých zítra..... Za fotky děkuji paní Martině Vršecké.

více fotek na petrusekov.rajce.idnes.cz/Klubova_vystava_2014/