co je u nás nového....

30.10.2016 16:05

po delší době se dostávám k sepsání novinek. A není jich málo! 

 

Na konci srpna jsme v době dovolené navšívili Carmen ve Dvoře Králové. Dělá čest svému jménu - je to neuvěřitelný živel :-) . Za celou dobu naší návštěvy se nezastavila. Páníček má o zábavu postaráno.  Další odchovanec u Hradce Králové je Cider. Derinek neuvěřitelně narostl a zmohutněl, ale pořád je to velký mazel.  S většinou majitelů C vrhu jsem v pravidelném kontaktu a štěňátkům se daří skvěle. Výborně zapadla do nových rodin.

 

Mezinárodní výstava v Českých Budějovicích 8-9.10 = veliká radost. Pro naší  Borgiu Bohemia Lischin výstavní premiéra dopadla nad očekávání skvěle. V mezitřídě mezi ostatními třemi krásnými fenkami si vyběhala ocenění Výborná 1 CAC. A přidala i titul CACIB a BOS! Od velmi přísného rozhodčího Tibora Havelky takové ocenění potěší. Vyrostla z ní krásná holka. Snad jí ještě na výstavním molu uvidíme.

 

Abady Bohemia Lischin je chovný! 22.10. prošel Badík bonitací s výsledkem 5/2a/L4,M8,N3,N4,S5/S povahový test 75b.

Děkuji majitelům za to, že dovedli Badíka až k bonitaci. tentokrát byla komise na povahovém testu velice přísná a nemalý počet psů neprošel.

O to víc si cením toho, že Badík byl schopný projít na poprvé bez jakékoli přípravy! Je to velice milý pes využívaný hlavně jako rodinný nekompikovaný společník. Jaký je z něho krasavec můžete posoudit sami. Foto z bonitace :-)

 

Ani tatínkové našich vrhů nezahálí. Arnie Čerchovské hvozdy si připsal na konto další zkoušku a to UPr 3 ! Celkem má složeno úctyhodných 17 zkoušek z výkonu.

Bono z Nerudovky  složil další stopařskou zkoušku FH1 za krásných 96 bodů.

Oběma gratulujeme a doufáme, že se nějaké "naše" děti potatí!