Nabitý víkend v Táboře

17.05.2016 16:16

Je za námi největší letošní hovi akce na Knížecím rybníku u Tábora. Musíme pogratulovat otci našeho B vrhu Arnie Čerchovské hvozdy. Vybojoval první místo v soutěži Pracovní hovawart roku 2015!!!! Navíc jako bonus na výstavě si vyběhal ohodnocení Výborná 3. Gratulujeme.

Za naší CHS se v třídě otevřené prezentovala černá Abigail BL a z téměř třiceti!! konkurentek dosáhla na vynikající třetí místo. Gratulujeme majitelce!!

V neděli se konal svod mladých kde se zůčastnilo 6 ze sedmi odchovanců. Jsem moc ráda, že z úst majitelů šla hlavně chvála na vynikající charakter všech mladých. Výbornou povahu dokazuje i to, že na svodu prezentoval fenku dvanáctiletý klučina bez jakýchkoli problémů a prvomajitelé psa- puberťáka nemají žádný zásadní problém. Všichni si nechali bez problémů od cizích lidí zkontrolovat zuby, prohmatat ocásek a psi zkontrolovat varlata. Při takových supr přátelských a vyrovnaných povahách mi zjištěné drobné nedostatky v exteriéru nedělají vrásky na čele. :-)

Naši Cvalíci opět krásně přibrali a přes den si užívají venkovního výběhu. Začínají z nich být nebezpečně rychlé piraňky.